Samen Sterk en High Tea

Persoonlijk zijn wij dol op high tea! De combinatie van heerlijke hartige hapjes met mierzoete taartjes. Het is dan ook een gewild uitje, zeker als het in de middag moet plaatsvinden. Voordat jullie met de high tea beginnen, starten we met een sessie Mindfulness.

Mindfulness is het bewust aandacht geven aan het moment, zonder hierover te oordelen! Je leert om (negatieve) gedachten en gevoelens te beschouwen als voorbijgaande gebeurtenissen in plaats van feiten, zodat je hier gemakkelijker afstand van kan nemen. Mindfulness helpt je in het herkennen van automatische, soms onbehulpzame patronen. Meer bewustwording in deze patronen kan leiden tot meer keuzevrijheid, om automatische reacties te doorbreken en te leren reageren op een behulpzamere manier.

De locatie en verdere uitwerking gaat natuurlijk in overleg. Je hebt hoe dan ook een hele gezellige middag waarin je tegelijkertijd je levenskwaliteit verbeterd. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Samen Sterk Werk

Social Media
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram