Samen Sterk en Koken

Met je collega's samen de keuken in! Samen koken, samen lachen en samen lekker eten. Een gezellige dag op een prachtige locatie bij jullie in de buurt. Maar voor dat het zover is, beginnen we de dag met coaching met behulp van een paard! Hebben jullie dat al eens gedaan?

Waarom met een paard? Een paard is leuk, is ontspannend en is makkelijk in de omgang. Het is plezierig en laagdrempelig. Daarnaast is een paard een perfecte spiegel van ons eigen gedrag. Ze leren ons meteen om ons gedrag aan te passen. Een paard oordeelt niet en een paard gelooft en vertrouwt iedereen. Een prachtige manier om met jezelf aan de slag te gaan en je levenskwaliteit te verbeteren.

Deze dag bieden we uiteraard op maat aan in samenwerking met onze eigen paardencoaches. Wil je eens van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op!

"Hoe hard ik ook trok... het paard kwam niet van haar plek. Het vroeg om een andere aanpak. Ik had hulp nodig. Dit is herkenbaar in mijn dagelijkse leven."

Samen Sterk Werk

Social Media
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram